In onze hedendaagse leefsysteem leren we kennis. Op school, thuis, de maatschappij. Overgedragen vanuit de ratio, de wetenschap. Helaas leren we niet op school de wijsheid die ons systeem bezit als bron. En doordat we dit ook niet van onze ouders leren, en voornamelijk van onze oermoeder, lijkt dit verloren te gaan.

Lijkt inderdaad. Want iets wat je in je hebt, kun je immers niet verliezen. Wel mogen we weer leren en onderwezen worden hoe we dit opnieuw kunnen activeren. Zodat we hier ook uit kunnen gaan putten. De bron van vrouwelijke wijsheid. Daar staat House of Shiva and Shakti voor.

Ons lichaam, onze tempel, die de energie en de wijsheid creëert, activeert en genereert. Prana de levenskracht. Zowel de mannelijke (shiva) als het vrouwelijke (shakti) aspect. Zonder donker geen licht, zonder dichtheid geen ruimte, zonder stabiliteit geen flexibiliteit.

Ik begeleid je graag in het leven met alle aspecten die samengaan vanuit de het wonderschone bekken. De wieg van het bestaan. De bron van levensenergie, creativiteit en gezondheid. Het fundament voor stabiliteit, veerkrachtigheid en flexibiliteit. Optimaal vitaal met een bekken in balans.

“Don’t treat the symptoms… heal the imbalance at the root.”     ∼    Behandel niet de symptomen… heel de onbalans bij de oorzaak.

Zet jezelf er maar overheen. Leer er maar mee leven. Ik heb dat ook. Het is normaal….. Dat hoor je vaak in de hedendaagse maatschappij bij jouw ongemak die je beleeft. En je bent dit inmiddels bijna aan het geloven. Alleen ergens voel je dat het niet klopt… Zou het kunnen zijn dat er redenen zijn waarom je deze onbalans steeds weer opnieuw blijft ervaren?

Heeft het nut om te blijven forseren? Wat heeft het je opgebracht? Waarschijnlijk niets… Neem tijd om te rusten, om te luisteren naar je lichaam, om in te tunen in je bron. Je vrouwelijke wijsheid, in je bekken. En vraag jezelf de af: wat is er aan de hand? Wat gebeurt er met mij? Waarom is dit?

Het lichaam kan zichzelf helen als het de juiste omgeving krijgt: voeding en liefde. Denk maar aan een wondje in de huid. Zo is het ook met je bekken en haar klachten. De juiste fysieke, emotionele, mentale, spirtiuele en energetische elementen in een veilige zetting. Op elkaar afgestemd om elkaar in balans te brengen en te versterken.

Eet, beweeg en leef op een manier die jouw diepste waarheid en jouw wijsheid vanuit je wortels ondersteund.

Stop met het bevechten van de symptomen, deze te bestrijden. Maar luister naar ze. Gebruik ze als hulpmiddel. Luister naar hun raad.