Contacteer ons

Je kan bij ons terecht met al je vragen over onze diensten en meer!

9 + 8 =

Maak een afspraak

Klik hier om een online afspraak te maken.

Liever telefonisch praten?

Dat kan! Bel ons gerust op het nummer 0479 88 4147

Authentieke Yoga vanuit de holistische benaderingswijze in het hartje van Turnhout.

Door de groene omgeving in haar rug, heerst er een serene rust in de woonwijk, waar de zolderstudio/praktijk is gelegen. Nabij het centrum en toch hoor je volop de vogels fluiten vanuit de hoge bomen langs het kanaal.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de straten rondom, welke ook gratis is indien er gebruik gemaakt wordt van een blauwe parkeerschijf indien u van verder komt. Ook is House of Shiva and Shakti gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Het treinstation en haar bushaltes zijn op steenworp afstand.

Gratis Pelvic Health Yoga intake gesprek?

 

Dat kan. Online kunnen we een veilige video verbinding maken en zo kun je vanuit je eigen comfortabele huiskamer aangeven waar je last van hebt.

Bijvoorbeeld: Bekkeninstabiliteit, lage rug pijn, pijn in de heupen of andere aanverwante problematiek. (Denk maar aan leeg loop van energie, burn-out, depressie… ook dit komt voort vanuit een bekken dat uit balans is.)

Vervolgens toets ik af of ik je kan helpen met de aangegeven problematiek, welke methodiek mogelijk is en hoe ik deze kan uitzetten samen met jou.